ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΡΙΩΤΟΥ 2023
 

 

Σε συνέχεια της Χριστουγεννιάτικης παράστασης της Σχολής Ποριώτου για το έτος 2023, σας παραθέτουμε πληροφορίες για να δείτε και να παραγγείλετε φωτογραφίες και video

 

Οι φωτογραφίες βρίσκονται σε ασφαλή τοποθεσία, υπό τη διαχείρηση του Studio Papamichali, με  έλεγχο πρόσβασης και χωρίς δυνατότητα download, αποθήκευσης ή κοινοποίησης. Για να τις δείτε και να επιλέξετε μπορείτε να μπείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα: https://www.studiopapamichali.com/porxmas23 

Εκεί θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το Όνομα και το email σας και ως password γράφετε porxmas23

Εναλλακτικά μπορείτε να μπείτε στη σελίδα www.studiopapamichali.com πατάτε στο CLIENT LOGIN, επιλέγετε GALLERY ACCESS και σαν Gallery ID γράφετε porxmas23. Στη συνέχεια στοιχεία και password, όπως παραπάνω. Στο κάτω μέρος της κάθε φωτογραφίας απεικονίζεται και ο κωδικός τους.
 

Oι τιμές για το υλικό είναι όπως παρακάτω:
 


 

Η παραγγελία θα πρέπει να περιλαμβάνει το κωδικό των φωτογραφιών, αν αφορά εκτύπωση ή ηλεκτρονικό αρχείο και στην περίπτωση της εκτύπωσης, τον αριθμό των αντιτύπων.

Προς διευκόλυνση σας μπορείτε να την υποβάλλετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Α) Αποστολή της παραγγελίας σας με email στο info@studiopapamichali.com

Β) Τηλεφωνικά στο 2106624216

Γ) Απευθείας στο Studio Papamichali στην οδό Αλλαγιάννη 12 στο Κορωπί

Οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές κατόπιν προπληρωμής. (για τις τηλεφωνικές & email παραγγελίες θα αποστέλλονται τρόποι άμεσης ηλεκτρονικής πληρωμής μέσω τραπέζης ή κάρτας)

 

Λόγω εορτών, οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από 9 Ιανουαρίου 2024.

 

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος με Υγεία & Ευτυχία σε όλο τον κόσμο!

 

Με εκτίμηση,

Δημήτρης & Αναστασία Παπαμιχάλη